Medarbetare

Annika Nurmi
arkitekt SAR/MSA
delägare

Efter min finländska byggnadsarkitekt-examen kom jag till KTH i Stockholm för att studera vidare hållbart byggande och stadsbyggnad. En stor del av min arbetspraktik och mina studier skedde i internationella miljöer bland annat i Nord Irland, Tyskland, Spanien och Frankrike. År 2002 blev jag delägare i Arcum och har under min tid här jobbat med allt från detaljplaner och bostäder till vårdanläggningar.

Trivia: lyssnar till ungdomarnas förskräckelse forfarande på CD-skivor i en monospelare.

e-post: annika(at)arcum.se
mobil: 0703-68 07 70

Frida Lundblad
arkitekt SAR/MSA
delägare

Jag tog examen i arkitektur år 2005 på KTH i Stockholm, efter att bland annat ha studerat ett år på ECA i Edinburgh och gjort ett års praktik på Arcum. Efter examen jobbade jag på några av de andra kontoren här i Uppsala innan jag hittade tillbaka till Arcum. Jag har genom åren arbetat mycket med flerbostadshus men också med kontor, skolor och handel. Sedan 2012 är jag delägare i Arcum.
.
.
Trivia: gick alpina linjen på skidgymnasiet i Tärnaby.

e-post: frida(at)arcum.se
mobil: 0707-17 70 16

Lennart Persson
arkitekt SAR/MSA / senior advisor delägare

Jag började som stadsplanerare på stadsarkitektkontoret i Östersund 1969. Efter flytten till Uppsala 1974 började jag arbeta på Matell & Nordström arkitektkontor med mark och trafikfrågor. Jag var sedan med och startade Arosgruppen 1980 men valde att satsa på egen verksamhet i Arcum arkitektkontor 1981. Numera har jag rollen senior advisor och hjälper till där det behövs.

Trivia: har ritat och byggt båtar.

Lovisa Dahlén
administratör / arkitektassistent
.

Efter många år av arbete med ekonomi fick jag en möjlighet att välja inriktning på min kommande sysselsättning. Då jag har ett stort intresse för arkitektur tog jag chansen och läste ett års bas-utbildning på Arkitekturskolan Sthlm. Där lärde jag mig arkitekturens grunder, ArchiCAD, ritteknik etc. Nu kombinerar jag mina gamla och nya kunskaper på Arcum.

 

Trivia: är väldigt förtjust i att åka utför på två hjul.

e-post: lovisa(at)arcum.se
mobil: 072-334 75 17