Senaste nytt!

Åkerö Brofäste
Leksands kommun strävar nu efter att kunna anta en ny detaljplan för Åkerö Brofäste redan i början av 2021 med den av Mark- & Miljödomstolens efterfrågade kulturhistoriska utredningen inkluderad i arbetet. Vi ser hoppfullt fram emot en fortsättning av projektet!
2020.10.13

Brokvarn
Efter förnyad konkurrensupphandling har vi nu ännu ett projekt tillsammans med BoKlok för Nykvarnbostäder. Denna gång är projektet i Nykvarn där tre huskroppar i två våningar ska byggas.
2020.10.12

Norrbacka etapp B!
Arcum har tillsammans med BoKlok tagit hem ett projekt i förnyad konkurrensupphandling för Sigtunahem i Märsta. Nu när våra hus i Norrbackas etapp A är under full byggnation tar vi oss nu också an etapp B. 
2020.10.06

Detaljplanen upphävs för Åkerö Brofäste
Tråkigt nog fick Leksands kommun nyligen sin detaljplan upphävd vid Åkerö Brofäste med hänvisning att tillräcklig kulturhistorisk utredning inte gjorts inför detaljplanearbetet. Vi hoppas på nya tag inom kort!
2020.09.18

Hösten på Arcum
Vi är alla tillbaka på kontoret sedan några veckor tillbaka och börjar komma igång igen efter sommaren med flera nya projekt. Vi har fortfarande de flesta av våra möten framför datorn och håller tummarna för att pandemin snart klingar av!
2020.09.02

Sommar och sol
Idag firade vi på Arcum in sommaren i den välgörande skuggan av en björk då sommaren visade sej från sin allra finaste och varmaste sida. Vi börjar nu varva ner inför välbehövliga semestrar men ses snart igen!
2020.06.25

Glad Påsk!
Våra projekt puttrar på och virtuella möten börjar bli vardagsmat, härligt att vi alla kan fortsätta att jobba framåt i projekten trots pandemins påverkan. Nu tar vi en välbehövlig paus och kommer åter efter långhelgen.
2020.04.08

Hildur
Nu har vi börjat jobba med ett nytt projekt tillsammans med Uppsalahem och NCC. Det blir drygt 30 hyresrätter i bostadshuset Hildur mitt i centrala Uppsala.
2020.03.06

God fortsättning på det nya året!
Januari var för oss en hektiskt månad (glädjande i dessa tider), då många nya jobb har kommit in och gamla efterlängtade jobb har kommit upp till ytan igen. Vi firar också in det nya decenniet med nytt utseende på både kontor och hemsida!
2020.02.04

God jul & Gott nytt år!
Nu börjar det närma sig jul och en välbehövd ledighet för oss på Arcum, men vi ser fram emot året 2020 med både nya och gamla vänner och många spännande projekt!
2019.12.19

Arcum i UNT!
Två av Arcums projekt är med i dagens tidning; ett kvarter med bostadsrätter och flera studentpunkthus.
2019.12.04

Nu är det nära!
Bygglovet är på gång, och snart fortsätter vi arbetet med Savanas kvarter i centrala Upplands Väsby i samarbete med Serneke.
2019.11.28

Åkerö Brofäste
Nu har kommunfullmäktige röstat igenom detaljplanen för Åkerö Brofäste med ett rungande ja! Läs gärna mer på Lillskärs hemsida.
2019.11.27